NOP Slachtkippen

prijzen incl. BTW
Eenheid
incl. BTW
Periode
wk 31
Gewijzigd
26-07-2018 00:00

Prijsverloop

Print
1 maand
3 maanden
1 jaar
filter
Begindatum
Einddatum
Historie opvragen?

Historie opvragen


Wij zijn u graag van dienst, maar zijn echter genoodzaakt voor deze specifieke verzoeken voor prijshistorie een bedrag van € 37,50 excl. BTW per rapport in rekening te brengen. De factuur wordt samen met het rapport verstuurd.

Periode *
Naam *
Bedrijfsnaam
Adres *
Postcode *
Plaats *
BTW nummer
E-mail *
Telefoonnummer *
*
prijs

Reacties

13
Reactie plaatsen

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Pluimveebeurs Geplaatst op: 19-07-2018 23:45
LTO/NOP stopt per 1 augustus a.s. ook met de wekelijkse uitgave van de NOP-prijzen voor slachtkippen leg. De Kring Leghennenhouders van LTO/NOP heeft daartoe besloten. De notering is niet meer representatief en vormt daardoor geen goede afspiegeling meer van de markt. Eerder was al besloten om per 1 augustus te stoppen met de notering voor de slachtkippen moederdieren. Er is voor gekozen om de notering voor slachtlegkippen gelijk met de slacht moederdieren te stoppen. Donderdag 26 juli 2018 is de laatste dag waarop deze noteringen verschijnen.
ahmad laila Geplaatst op: 19-08-2017 21:19
beste Meneer/Mevrouw, ik ben op zoek naar slachtkip, ik wil ongeveer elke week een container slachtkip hebben die ga ik naar het buitenland sturen ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, zoals ik van de informatie boven heb begrepen dat jullie verschillende prijzen hebben, ik wil graag het goedkoopste hebben. ik hoor het graag z.s.m van u, met vriendelijk groet, Ahmad Laila