Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Ven Poultry BV

Ven Poultry B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en distributie van levend en geslacht pluimvee.

 

De handel in levend pluimvee concentreert zich hoofdzakelijk op de landen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië. 

 

Ven Poultry B.V. handelt in kwaliteits-pluimveeproducten voor retailers, de vleesverwerkende industrie en groothandels wereldwijd. Vanuit eigen modern uitgevoerde en aan alle kwaliteitseisen voldoende vrieshuizen, worden alle producten snel, met de grootste zorgvuldigheid en overeenkomstig de eisen van haar afnemers geleverd.

 

In Ven Poultry B.V. vindt u de juiste handelspartner, die met haar ervaring en continue alertheid direct weet in te spelen op de marktontwikkelingen.

Ven Poultry BV
A : Stipdonk 46, 5715 PD - Lierop
T : +31(0)492-537066
F : +31(0)492-529655
E : info@venpoultry.nl
W : www.venpoultry.nl
Contactpersoon: Peter van der Ven