Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
De Hoop Mengvoeders BV

De Hoop Mengvoeders richt zich, als enige mengvoerproducent in Nederland, uitsluitend op de pluimveesector. De inrichting van de fabriek. De drang om nieuwe voeders te ontwikkelen. Ons netwerk. De kennis en ervaring van de medewerkers. Ons hele denken en doen staat in het teken van de pluimveesector. Die gerichte aandacht vertaalt zich in hoogwaardige voeders waarmee de verschillende schakels in de keten beter presteren.

 

Door onze focus gaan we net een stapje verder en bieden we net iets extra’s. En dat extra stapje hebben we nodig als antwoord op de uitdagingen waar we als pluimveesector voor staan. Als dé specialist in pluimvee kunnen we daar het verschil maken. Dat is onze drijfveer en dat ziet u terug in onze voeders en in onze bedrijfsbegeleiding maar vooral in de gezondheid van uw pluimvee en uw resultaten.

 
De Hoop Mengvoeders BV
A : Hummeloseweg 85, 7021 KN - Zelhem
T : +31(0)314-649222
F : +31(0)314-649250
E : info@dehoop-zelhem.nl
W : www.dehoop-zelhem.nl
Contactpersoon: