Adverteren

Naast onze bezoekers optimaal informeren over de laatste ontwikkelingen in de pluimveesector, is www.pluimveebeurs.nl de uitgelezen manier om uw bedrijf via onze site te profileren. 
 
Onderstaand vind u in het kort onze mogelijkheden. Verschillende combinaties en / of maatwerk behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.
 
Neemt u bij vragen vooral vrijblijvend contact met ons op!
 
Adverteren
 
 
Logobanner
Uw bedrijf heeft al een vermelding in de bedrijvengids maar u wilt meer naamsbekendheid creeren en duidelijk zichtbaar zijn door het plaatsen van een Logobanner van uw bedrijf of merk. Uw Logobanner zal voor elke (sub)pagina aselect (met andere adverteerders) gekozen en op een willekeurige positie getoond worden! 
 
Kosten bedragen € 375,- voor een looptijd van 6 maanden

 
Top #1 Logobanner
Is gelijk aan bovengenoemde Logobanner, echter staat hier de Logobanner gedurende de hele periode prominent zichtbaar op de bovenste positie op de site.
 
Kosten bedragen € 100,- voor een looptijd van 1 week. (Het is mogelijk meerdere weken in te plannen, echter niet vaker dan 1x per maand)
 
 
Campagne
Zichtbaar voor elke bezoeker en centraal op de site heeft u de ruimte om uw bedrijf of product met tekst en beeld materiaal te profileren. Vanuit de basis informatie wordt er door gelinkt naar uw eigen campagne pagina binnen www.pluimveebeurs.nl. Deze pagina kan volledig naar eigen wens worden ingedeeld met uw eigen materiaal als tekst, beeld en doorverwijzingen.
 
Kosten bedragen € 225,00 voor een looptijd van 1 week. (Het is mogelijk meerdere weken in te plannen, echter niet vaker dan 1x per maand)
 
 
Adverteren
 
 
Bedrijvengids Logo+
De kans is groot dat uw organisatie al een gratis vermelding heeft in onze bedrijvengids. (Is dit niet het geval dan kunt u dit kosteloos aanvragen) Als basis worden uw NAW gegevens opgenomen. Met  Bedrijvengids Logo+ komt uw bedrijf extra onder de aandacht met een Logo van uw organisatie, link naar uw website en e-mail adres. Doorklikken levert een uitgebreide bedrijfsrapportage met Logo op.
  
Kosten bedragen € 30,00 voor een looptijd van 6 maanden. 
 
 
Al onze prijzen zijn excl. BTW. Voor de meeste formaten van banners hanteren wij 140x110 pixel. De advertentie overeenkomsten zullen volgens onze algemene voorwaarden worden afgesloten. 
 
Voor vragen neem dan contact met ons op.

Webmaster schreef op 25-03-2013 20:47
Adverteren?? Voor u de mogelijkheden op een rij. www.pluimveebeurs.nl/adverteren