Markt reacties

ThomasPhili schreef op prijsinfo Broederijnotering LTO/NOP en NVP:
Давно искала качественную и дешевую типографию , нако ...

Pluimveebeurs schreef op prijsinfo VCN Ex:
naast dat de VCN-ex de prijs exclusief BTW noteert, heeft er ook een aanpassing plaatsgevonden waarb ...

VCN schreef op prijsinfo VCN Ex:
Beste Indien de VCN en VCN ex hetzelfde zijn, hoe kan de notering exclusief BTW (VCN ex) dan hoger ...

J schreef op prijsinfo NOP richtprijs scharrel 2.0:
Volgens mij zijn er nu overal tikfoutje gemaakt. Wat een wanvertoning weer deze prijzen. Zeker voor ...


 

Nieuws van Pluimveeweb

okt

24

35 medewerkers van eierproducent Interovo Group uit Ochten (GL) zijn positief gestest op Covid-19. Het bedrijf heeft de productie gehalveerd en maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

okt

24

Reactie NVP en LTO/NOP op bericht stijgende vleesconsumptie

okt

23

Ten minste 30 procent van het budget voor rechtstreekse betalingen van het Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) moet naar ecoregelingen gaan. Daar stemde het Europees Parlement (EP) vanmiddag voor.

okt

23

Bestuurswisseling en alternatieve mmmEggiedag

okt

23

Markthandelaar Henny Wisselink van de Lamex Food Group denkt dat de prijzen op de vleeskuikenmarkt over een aantal weken omhoog zullen gaan. Dit heeft volgens hem te maken met Chinees Nieuwjaar op 12 februari 2021.

okt

23

Vleesvervangers mogen vleesnamen blijven gebruiken als het aan het Europees parlement ligt. Een voorstel om vleestermen alleen aan vleesproducten toe te kennen is verworpen tijdens een stemming.

okt

23

„De oude tijden dat boerenvoormannen met de pet in de hand en met u werden aangesproken is definitief voorbij. Nu dreigt het naar de andere kant door te slaan."

okt

23

Verslag deskundigengroep dierziekten 22 oktober 2020

okt

23

De Nederlandse veehouderij is goed op koers met verduurzaming en werkt de komende jaren hard aan verdere verduurzaming.

okt

23

Het Oekraïense pluimveebedrijf MHP gebruikt brievenbusmaatschappijen in de Europese belastingparadijzen Luxemburg en Cyprus om in eigen land belastingen te ontlopen. MHP is een van de grootste exporteurs van kip naar de EU, waaronder naar Nederland.

okt

22

Vanaf 23 oktober 0:00 uur gaat de ophokplicht in

okt

22

Update vleeskuikenmarkt

okt

22

Inbraak vleeskuikenbedrijf Neu Dargelin in Mecklenburg-Vorpommern.

okt

22

Nederlanders hebben in 2019 opnieuw meer vlees gegeten: ruim een halve kilo meer dan in 2018. Dit blijkt uit een onderzoek van Wageningen Universiteit in opdracht van Wakker Dier. Nederlanders aten 400 gr. meer kip en 100 gr. meer varkensvlees dan in 2018

okt

22

Is biologisch gevoerde kip toch niet gezonder?

okt

22

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat niet rechtstreeks beboeten op hogere uitval. Wel kan dat een aanleiding zijn om een vleeskuikenhouder op maatregelen te wijzen of om nader onderzoek in te stellen.

okt

21

In Kockengen (Utrecht) is bij twee wilde knobbelzwanen vogelgriep vastgesteld. Het gaat om een hoogpathogene variant van vogelgriep (HPAI van het serotype H5N8).

okt

21

Als het aan de gezamenlijke Europese Ministers van Landbouw ligt, worden er minder regels gesteld voor de hectarepremies, maar gaan de eisen wel omhoog. En landen krijgen zelf meer te zeggen over de lokale invulling van het GLB.

okt

21

Minister Carola Schouten moet meer inzicht geven in de opbouw van de tarieven die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) slachterijen in rekening brengt voor controles bij vleeskeuringen.

okt

21

Insectenproducent Protix heeft de Nederlandse Innovatie Prijs 2020 gewonnen. De jury roemt de vooruitstrevende rol van het bedrijf om via innovatie in te spelen op duurzaamheidsvraagstukken.

okt

21

LTO gaat niet in zee met Jan Cees Vogelaar en Jaap Haanstra als nieuw voorzittersduo van de boerenledenvereniging. Na een sollicitatieprocedure kiest LTO voor een andere kandidaat, die in november bekend wordt gemaakt.

okt

20

Arie Blom vertelt over zijn bedrijf en deelname aan @Boerburgertweet

okt

20

De Biobeurs 2021 schakelt om naar een online event genaamd BioKennisWeek. Deze vindt van 18 tot en met 22 januari 2021 plaats.

okt

20

Sluiting horeca tegenvaller voor vleeskuikenmarkt

okt

20

Interview met nieuwe eigenaar Kwetters Arend Hardeman

okt

19

Om een beter dierwelzijn en hogere levensproductie te realiseren, moet de stal de leghennen zoveel mogelijk comfort bieden en de dieren in staat stellen om een natuurlijk gedrag te vertonen en bewegen te stimuleren.

okt

19

„Onze stallen stoten dankzij de toegepaste technieken nagenoeg geen ammoniak uit. Ook vindt er geen duidelijk meetbare verhoging van fijnstofconcentratie plaats in de omgeving en ruik je de kuikens bij ons op het erf bijna niet", zegt Marcel Kuijpers.

okt

19

ForFarmers versterkt positie in pluimveesector door overname De Hoop Mengvoeders

okt

19

Legpluimveehouder en penningmeester NVP Iris Odink verzorgt deze week @Boerburgertweet

okt

19

Hester Maij, voormalig voorzitter Taskforce Verdienvermogen en director public & quality affairs Friesland Campina sprak op de ALV van de NVP
Toon meer

 Nieuws

Over pluimveebeurs

Welkom
 
inmiddels ruim 10 jaar de startpagina voor de pluimveesector. U treft hier de meest actuele prijsinformatie van eieren en slachtpluimvee, een compleet overzicht van bedrijven uit, of met een relatie tot de pluimveesector. En biedt deze site u de mogelijkheid om te reageren op / discussiëren over diverse onderwerpen.
 
Al jaren bij uitstek de online locatie om ook uw organisatie op verschillende manieren optimaal te profileren.
 
Lees verder! Middels de menukeuzen en diverse links navigeert u door deze site om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in uw branche!!
 
Voor vragen, problemen of suggesties, neem dan contact met ons op!
 
Met vriendelijk groet,
Pluimveebeurs BV 

Tweets uit de branche

Onderneming van de maand