Bedrijvengids

In de bedrijvengids treft u een compleet overzicht van alle bedrijven met activiteiten in en met relatie tot de pluimveesector. Deze bedrijven zijn ondergebracht in verschillende categorieen wat gerichter zoeken eenvoudig maakt
 
Gebruik bovenstaande zoekfunctie of selecteer de gewenste categorie voor een compleet bedrijven overzicht.
 
Mocht u uw eigen organisatie of die van een ander niet tegenkomen in onze gids, of zijn gegevens niet correct in onze database verwerkt, daarvoor excuus. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij dit kunnen herstellen.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
EiPack Barneveld BV
 
Eipack Barneveld BV is een groothandel in molded fibel pulp en plastic eierverpakkingen en gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de levensmiddelenhandel. 
Zij leveren een breed assortiment verpakkingsmaterialen (kleinverpakking en grootverpakking) voor eieren en ei-producten in diverse soorten en maten, zoals: eierdozeneiertrayskartonnen dozen(omdozen), inkten voor bedrukking, etiketten voor labelen en ook plastic emmers verpakking van uw eieren. Eierverpakkingen kunnen naar wens op maat worden bedrukt of geëtiketteerd. Ook bij kleinere hoeveelheden. Verpakkingen voor eieren is de core business.
EiPack Barneveld BV
A : Ambachtsweg 8, 3771 MG - Barneveld
T : 0031 (0)342 420505
F : 0031 (0)342 420507
E : info@eipack.nl
W : https://www.eipack.nl/
Contactpersoon: H. Hamersveld