Markt reacties

Bierema schreef op prijsinfo Vernieuwde Basis Contract Notering:
€ 0,75 kg EXCL.BTW ...

Bierema schreef op prijsinfo Esbro VN:
€ 0,8027 /kg levend gewicht Excl. Btw ...

Bierema schreef op prijsinfo Clazing uitbetalingsprijs:
€ 0,8073 /kg EXCL. BTW ...

Bierema schreef op prijsinfo Frisia Food:
Frisia omhoog naar € 0,775 /kg levend gewicht Excl. Btw ...


 

Nieuws van Pluimveeweb

jun

16

Financieel topman, Arnout Traas, vertrekt bij ForFarmers, Traas stelt zich tijdens de volgende aandeelhoudersvergadering, in april 2020, niet meer verkiesbaar.

jun

15

Vanaf 1 april 2019 moeten er in de KAT-databank aanvullende gegevens vastgelegd worden en moet er extra onderzoek uitgevoerd worden.

jun

15

PVV-leider Geert Wilders heeft het vaak over de linkse rechters in Nederland. Volgens mij doelt hij dan vooral op het strafrecht.

jun

14

Arjan Gussinklo biedt hulp bij het opstarten van leghennen met onbehandelde snavels

jun

14

In China is er een flink tekort aan pluimvee en pluimveevlees door het vleestekort als gevolg van de Afrikaanse varkenspest. De prijs van 20 weekse vleeskuikenouderdieren is opgelopen van circa 12 naar 40 euro per stuk.

jun

14

Een eigen sectiezaal en laboratorium maken dat het stellen van diagnoses en effectief behandelen snel mogelijk zijn bij Poultry Vets. De pluimveedierenartsenpraktijk in Ell (LB) ziet het uitvoeren van een sectie als een service naar pluimveehouders.

jun

13

Twee derde van de stemmers op een stelling op Pluimveeweb.nl vindt het goed dat verbod op asbestdaken van de baan is. Dat blijkt uit een poll op Pluimveeweb.nl.

jun

13

De broers Jack en Mark Renders uit Son en Breugel (NB) zijn beiden zeer enthousiast over gelijkdrukventilatie met speciale inblaaskokers in hun nieuwe vleeskuikenstal.

jun

13

De vogelgriep in België vormt nog steeds een bedreiging. Pluimveeweb heeft daarom besloten de komende thema-avonden Diergezondheid op 19 en 26 juni in Barneveld (GD) en Meppel (DR) af te gelasten.

jun

12

Geen enkele andere partij wilde de motie van wantrouwen steunen die de Partij voor de Dieren heeft ingediend tegen minister Schouten.

jun

12

Alle 200 lesboeken in het onderwijs worden komend weekend door de Stichting Agri Facts (Staf) gecheckt op correcte informatie over landbouw en visserij. Staf vraagt vrijwilligers om zaterdag 15 juni mee te helpen de boeken uit te pluizen.

jun

12

De Europese Commissie is na jarenlange onderhandelingen dicht bij een handelsakkoord met de Mercosur-landen (Argentinië, Brazilië, Paraguay en Uruguay) in Zuid-Amerika. Dit handelsakkoord dreigt rampzalig te worden voor Nederlandse boeren.

jun

12

België heeft maandag 11 juni een principeakkoord met de Europese Commissie bereikt over de vergoeding voor pluimveebedrijven waar laagpathogene H3N1 vogelgriep is vastgesteld. Dit politieke akkoord wordt de komende dagen verder uitgewerkt.

jun

12

Het aantal laagpathogene vogelgriepuitbraken in België is de afgelopen week opgelopen van 59 naar 71.

jun

12

België neemt extra maatregelen om H3 vogelgriep in te dammen

jun

12

'Boeren moeten massaal naar Brussel om te protesteren tegen handelsdeal Mercosur'.

jun

11

Koning Willem-Alexander opende dinsdag de grootste insectenkwekerij ter wereld.

jun

11

De NVWA deelde in totaal zes waarschuwingen uit, legde zestien rapporten van bevindingen op en legde driemaal een last onder dwangsom op aan eiverwerkers omdat ze te laat of onvolledig meldden dat in eieren fipronil boven de MLR is aangetroffen.

jun

11

Deskundigen verwachten dat de vleeskuikenprijzen de komende tijd stijgen vanwege de torenhoge varkensprijzen door de Chinese vraag naar (varkens)vlees. Maar slachterijen houden voorlopig de hand op de knip en zijn minder positief gestemd.

jun

11

„Er is geen draaiboek en iedereen wachtte af. Overheid en sector namen geen initiatief.” Daarmee legt professor Arjan Stegeman de vinger op de zere plek waarom de laagpathogene H3N1 vogelgriep zich in België tot een catastrofe ontwikkelde.

jun

11

Vleeskuikenhouder Bert Heusinkveld laat zijn kuikens In Ovo enten op de broederij met entstoffen. Die keuze zorgt niet alleen voor een grote tijdsbesparing en uniforme, gezondere kuikens, maar brengt ook rust met zich mee in de stallen.

jun

11

De nieuwe Best Beschikbare Technieken (BBT)-conclusies van de Europese Commissie voor IPPC-bedrijven hebben qua ammoniak geen invloed op de vergunningen van varkens- en pluimveebedrijven.

jun

11

Belgische vleesverwerkers zijn een petitie gestart om het voorstel te steunen van de EU om vleesnamen voor vegetarische producten te verbieden.

jun

10

Drie pluimveeteams deden met BIG Challenge mee aan Alpe d'HuZes

jun

09

De Britse bank Barclays geeft haar agrarische adviseurs een gespecialiseerde opleiding op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg om boeren te helpen als deze in psychologische nood verkeren en bijdragen het aantal zelfdodingen te verminderen.

jun

09

Beyond Meat, een producent van namaakvlees uit de Verenigde Staten boekte succes op de Amerikaanse beurs Nasdaq.

jun

08

Veehouders zijn via de ketenkwaliteitssystemen IKB gewaarschuwd voor dierenactivisten, die zich voordoen als inspecteurs.

jun

08

De kans dat KemperKip een vleeskuikenhouderij aan de Wehlse Broeklanden in Wehl kan bouwen is een stuk groter geworden. Het college van B&W van de gemeente Doetinchem verklaarde deze week alle bezwaren tegen de plannen ongegrond.

jun

08

De vraag is of we een deel van de soja, die we in onze Volwaardvoeders verwerken, kunnen vervangen door zonnepitschroot en raapzaadschroot.

jun

08

Een Nederlandse dierenactiviste, die betrokken was bij de gewelddadige overval op het varkensbedrijf van Jeroen en Joan van Sleuwen in Boxtel, is door Anonymous for the Voiceless, uit de dierenbeweging gezet.
Toon meer

 Advertentie

Over pluimveebeurs

Welkom
 
inmiddels ruim 10 jaar de startpagina voor de pluimveesector. U treft hier de meest actuele prijsinformatie van eieren en slachtpluimvee, een compleet overzicht van bedrijven uit, of met een relatie tot de pluimveesector. En biedt deze site u de mogelijkheid om te reageren op / discussiëren over diverse onderwerpen.
 
Al jaren bij uitstek de online locatie om ook uw organisatie op verschillende manieren optimaal te profileren.
 
Lees verder! Middels de menukeuzen en diverse links navigeert u door deze site om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in uw branche!!
 
Voor vragen, problemen of suggesties, neem dan contact met ons op!
 
Met vriendelijk groet,
Pluimveebeurs BV 

Tweets uit de branche

Recent bekeken bedrijven

Onderneming van de maand